Lokal

Nuværende lokal samarbejdslice

Dagens Fisk Slice

Sanna og Brian fra Dagens Fisk på Østerbrogade 156 har været forbi Rosetta med ansjoser.

Slicet består af ansjoser, parmesan, oliven, mozzarella & basilikum.

Se vores tidligere slice

Slagteren ved Kultorvet Østerbro

Oliver den nuværende ejer af en af Københavns ældste slagterbutikker,  åbnede en butik i Classensgade her på Østerbro tilbage i december måned.

Slicet består af en svinefars, artiskok, oliven, mozzarella & rosmarin.

Gourmandiet slice

Sune fra den ekslusive slagter- og delikatessebutik Gourmandiet, som har ligget på Østerbro i mere end 15 år har været forbi Rosetta.

Slicet består af Gourmandiet’s porchetta hertil radicchio, syltet rødløg, parmesan, karamelliseret løg, kartoffel & citrontimian.

LØS market slice

Kenneth fra LØS market på Nordrefrihavnsgade har været forbi med økologiske råvare herunder danske Clara Frijs-pærer, franske valnødder, samt mosebølle honning fra Thy.

Slicet består af Nduja, syltede pærer, parmesan, honningglaseret valnødder, grønkål & sort peber.

La Fromagerie slice

Christophe har leveret gode kvalitets oste fra såvel danske til udenlandske producenter på Nordre Frihavnsgade siden 2013! Nu har han været forbi Rosetta med nogle af sine franske specialiteter.

Slicet består af en 24 måneders comté fra Jurabjergene i Frankrig, en gedeost på pind fra Touraine regionen i Frankrig. (Begge oste er fremstillet på råmælk), karamelliseret løg & sort peber