Skal du holde fest?

Slices

Står du og mangler mad til et større arrangement? Hos Rosetta tilbyder vi pizza til alle typer arrangementer fra konfirmationen, brylluppet, studenterfesten, fødselsdagen, bachelorparty’et eller sommerfesten.

Så bestil pizza til din fest. Perfekt til deling, da pizzaerne bliver skåret i fire stykker. Rosetta kan levere maden, når det passer dig og dine gæster!

Sandwich

Du kan bestille vores lækre sandwiches til dit næste arrangement, uanset om det er den helt store fest eller den mindre mødeforplejning! De smager også fremragende, selvom de ikke er varme, så hvis du har et møde, en begivenhed eller et arrangement, hvor varm mad ikke er nødvendigt, så er vores sandwiches perfekte til formålet.

Perfekt til deling, da sandwichene kan halveres. Vi kan levere sandwichene til dig og dine gæster, når det skal være!

Bagværk

Skal du bruge focaccia til din middag, så kan du bestille vores 72 timers focaccia. Vores Focaccia proces tager 72 timer at lave fra fordejen til slutdejen og koldhævningen og frem til salget i butikken eller leveringen til festen. Så bestil gerne i god tid, hvis du skal sikre dig et focaccia til dit arrangement. Focaccia er perfekt til en mindre middag eller den store fest, og vi anbefaler, at man køber et helt focaccia pr. seks gæster afhængigt af resten af menuen på dagen.

Hvad siger vores gæster om os

Få et tilbud