Om Rosetta

Konceptet

Rosetta er en lokal restaurant på Østerbro, der bygger på den autentiske italienske madtradition. I 2024 januar åbnede vi på Vesterbro også, hvor vi ligeledes serverer vores kendte romerske pizza slices med surdej og populære sandwiches. Vores daglige produktion af frisk brød og pizzaer er lavet på vores surdej, som er lavet af både rugmel og italiensk tipo 00 mel.

Udover det tilbyder Rosetta på både Østerbro og Vesterbro et hyggeligt og afslappet miljø, der er perfekt til en solid frokost eller en hyggelig aften med venner og familie. Vores imødekommende personale sørger for, at du føler dig hjemme, og vores miljø er en invitation til at slappe af og nyde en dejlig spiseoplevelse i gode omgivelser både indenfor og udenfor.

Romersk pizza

Al taglio pizza er en central del af Rosetta koncept, og vi er stolte af at være en af de få restauranter i København, der tilbyder denne autentiske romerske pizza-stil. Vi bruger surdej, som giver en langsom hævningstid, og som resulterer i en tyk, sprød skorpe og en blød, luftig midte.
Al taglio er en italiensk betegnelse, der betyder “skåret i stykker”. I madkontekst refererer det typisk til pizza, der er skåret i firkantede eller rektangulære stykker. Al taglio pizzaer har ofte en tyk og luftig skorpe, og bliver bagt over to omgange, hvor toppings kommer på til sidst.