Rosetta-samarbejder

Ruben tog forbi Sune fra Gourmandiet, hvor han hev en solid gang porchetta med hjem under armen. Tilbage på Rosetta på Østerbro miksede han en pizza sammen bestående af radicchio, syltet rødløg, parmesan, karamelliseret løg, kartoffel & citrontimian samt Sunes porchetta. Pizzaen blev solgt i 2023 og var en populær skikkelse særligt over vinteren.

Østerbro var heldige med, at Slagteren Ved Kultorvet åbnede en filial i lokalområdet under Lockdown i Danmark – og det drog Ruben fordel af til at lave en unik pizza bestående af svinefars, artiskok, oliven, mozzarella & rosmarin. Svinefarsen var særligt udvalgt af Oliver fra Slagteren Ved Kultorvet på Østerbro, og på en hvid pizza gik det som varmt brød fra Rosetta på Østerbro.

Masterchef-vinderen, Rasmus Fisker, med det gode øje for smukke retter, lavede sammen med Ruben en pizza bestående af Guanciale, mozzarella, citrontimian og syltede tomater. Pizzaen var det første eksterne samarbejde, Rosetta-drengene lavede med en ekstern partner, og hvilken bedre måde at gøre opmærksom på dét på end at ligge i med en Masterchef-vinder?

På Østerbrogade 156 ligger en fantastisk fiskebutik, Dagens Fisk, hvor Sanna og Brian dagligt giver gæsterne en god oplevelse. Ruben hev en omgang salte ansjoser med hjem til Rosetta på Østerbro, hvorfra han kreerede pizzaen med ansjoser, parmesan, oliven, mozzarella & basilikum. Pizzaen kan fås på Østerbro i 2024.